SVE SE PROMENILO U NJENOM ŽIVOTU Mia Borisavljević otkrila da li se BOJI POROĐAJA i kako joj prolaze trudnički dani

Izvor: Blic, 18.Sep.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE PROMENILO U NJENOM ŽIVOTU Mia Borisavljević otkrila da li se BOJI POROĐAJA i kako joj prolaze trudnički dani

Pevačica čeka ćerku sa partnerom Bojanom Grujićem i za "Blic" sa egzotičnog letovanja otkriva da je stomak počeo da joj raste.

Mia Borisavljević ne može da dočeka da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj roditelji trenutno biraju ime u Turskoj, gde se odmaraju.

- Ne bojim se porođaja, kada pogledam svet oko sebe, sve su njih neke majke rodile, pa neću ja biti kukavica. Trenutno sam na odmoru i baš mi prija, dosta spavam, treniram, gledam filmove i čitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << knjige. Što se kaže, penzionerski. Nikada nisam tako statično provodila letovanja, ali sada mi baš tako prija - kaže Mia, koja vodi računa o figuri čak i u trudnoći.

- Stomak je tu, mali je, ali značajan za mene kao i za svaku ženu, koliko god to drugima sa strane izgledalo bezazleno. Mislim da nisam mršava, samo imam dobar tonus mišića, pa se ne ljuljuška salce - smeje se Mia koja je nedavno otkrila da čeka devojčicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE SE PROMENILO U NJENOM ZIVOTU Mia Borisavljevic otkrila da li se BOJI PORODjAJA i kako joj prolaze trudnicki dani

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2017

Pevačica čeka ćerku sa partnerom Bojanom Grujićem i za "Blic" sa egzotičnog letovanja otkriva da je stomak počeo da joj raste...Mia Borisavljević ne može da dočeka da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj roditelji trenutno bir Ne bojim se porođaja, kada pogledam svet oko sebe, sve su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.