Izvor: Blic, 04.Sep.2023, 21:08

"SVE JE MONTIRANO, ŽELIM DA BUDEM S TOBOM" Stanijin dečko slao poruke ženi i nakon što se smuvao sa njom: Asmin joj tražio da budu INTIMNI, ŠOK PREPISKA

Aneli Ahmić, nova učesnica rijaltii programa "Zadruga 7 Elita" tvrdi da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, koja planira svadbu sa njim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZAŠTO MAMA PLAČE? ZATO ŠTO JOJ JE STANIJA UNIŠTILA BRAK" Isplivao potresni snimak Aneli kako GRCA U SUZAMA pred sinom (2) nakon što ju je muž prevario

Izvor: Blic, 04.Sep.2023

Aneli Ahmić, nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita" ispričala je da ju je suprug Asmin Durdžić, sa kojim ima sina, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nastavak na Blic...

"Pričao je da je Staniji UPLATIO 30.000 EVRA za mesec dana sa njom" Šok poruke o oženjenom dečku starlete: "Lagao da mu je majka bolesna"

Izvor: Blic, 05.Sep.2023, 11:12

Aneli Ahmić u rijalitiju "Zadruga 7" ispričala je kako ju je suprug Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.