SVE JE LAŽ - PODLA PROVOKACIJA? Pomirenje Lune i Miljane je FARSA! Vidite KAKO ju je UVREDILA (VIDEO)

Izvor: Press, 08.Feb.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE LAŽ - PODLA PROVOKACIJA? Pomirenje Lune i Miljane je FARSA! Vidite KAKO ju je UVREDILA (VIDEO)

Opa!
Nakon sinoćne žestoke svađe kada je Miljana Kulić toliko izbacila iz takta Slobu Radanovića i Lunu Đogani da su hteli da izađu iz "Zadruge", ovaj trojac se danas posle velike drame pomirio. 
Posle pomirenja, ovaj trojac je zajedno večerao i pričao o tome ko igra igrice na imanju u Šimanovcima - ko krade i ko se pretvara. Delovalo je kao da su sada najbolji drugari i da im je žao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se uopšte posvađali.
NAJEKSPLICITNIJI VIDEO ZADRUGE: Sloba i Luna pod tušem - kamere SADA i tamo snimaju! Au, ŠTA rade

PRAVA ISTINA: Otkriveno ŠTA su Miljana, Sloba i Luna pričali u produkciji - IZVAN Zadruge
Iako deluje da su se pomirile, jedan detalj naslućuje da je sve možda ipak samo farsa. Nakon pomirenja, Miljana je Luna oslovila sa "Kijice". Greška ili namerna provokacija iskusnog rijaliti igrača kakav je Kulićka? Procenite sami i napišite nam u komentarima vaše mišljenje.
Pogledajte te scene:
(VIDEO) KIJA GA MUVALA, ODBIO JE GLAT! Svima promakao DETALJ sa zurke! Sloba mu prišao u uglu i...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŽAO JOJ ZBOG ĆERKINOG PONAŠANJA! Ovako se Miljanina mama obratila Anabeli nakon što je njena ćerka vređala pevačicinu porodicu! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Feb.2018, 11:15

Mama ove zadrugarke imala je poruku za Anabelu Atijas. . Na kanalu Televizije Pink u toku je emisija "Porodice zadrugara", a voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je mamu Miljane Kulić, Mariju, i njenu sestru Anu,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.