Izvor: Blic, 04.Dec.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKO IMA NEKO KOGA NEMA Halid Muslimović otkrio ko mu je tiha patnja

Halid Muslimović danas je srećno oženjen, a nekada je bio pravi zavodnik. Njegova koleginica Dragana Mirković otkrila je detalje iz pevačeve mladosti, a on sam je priznao da je jedna poznata dama njegova neostvarena ljubav.

Naime, Dragana je rekla da su nekada najbolje cice uzdisale za Halidom Muslimovićem.

- Najjače misice su čekale, a kakve je devojke imao... ali ima i sada divnu ženu i decu. Sve u svoje vreme. On ne voli da se hvali - rekla je Mirkovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u emisiji kod Lee Kiš, a potom je Halid otkrio da je jedna pevačica njegova neostvarena ljubav.

- To su neke stavri koje nosim u sebi. Bilo je više žena, a evo Zlata je moja neostvarena ljubav - rekao je Halid, što je Zlata potvrdila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.