ŠUŠKA SE DA JE U VEZI SA SINOM NIŠE SAVELJIĆA!

Izvor: 011vodič.com, 28.Nov.2020, 12:30

ŠUŠKA SE DA JE U VEZI SA SINOM NIŠE SAVELJIĆA!

Atraktivna pevačica, prema pisanjima medija, već dva meseca je u vezi sa sportistom
Šuška se da je pevačica Milica Pavlović uplovila u romansu sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom poznatog fudbalera Niše Saveljića, a ona je sada progovorila o navodnoj vezi.
Atraktivna pevačica, prema pisanjima medija, dva meseca je u vezi sa sportistom i vezu kriju od javnosti, a sada se Milica Pavlović javila i otkrila pravu istinu.
„Nikolas i ja imamo zajedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prijatelje, tako da je tačno da se poznajemo i da smo se sretali na nekim proslavama u prethodnom periodu. On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem na priče o navodnoj vezi“, rekla je Milica za „Kurir.rs“.
GLOSSY


The post ŠUŠKA SE DA JE U VEZI SA SINOM NIŠE SAVELJIĆA! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.