SUROVA PORUKA Idiote, odseci sebi glavu!

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVA PORUKA Idiote, odseci sebi glavu!

Čovek koji često privlači pažnju skandalima, kontroverzni gazda FCSB, nekadašnje Steaue Điđi Bekali, dobio je tokom meča u Gimaraešu surovu poruku sa tribina. Na velikom transparentu, engleskim jezikom bilo je ispisano: “Odseci sebi glavu idiote”.
Na meču Moreirense – Portimonense, naša kladionica nudi kvotu 6.20 za igru X-1.
Povod za ovakvo navijačko “obraćanje” bila je neoprezna izjava kontroverznog biznismena uoči revanš meča plej-ofa za Ligu Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Ako FCSB u revanšu u Portugaliji primi gol, odseći ću sebi glavu. Da igraju u rumunskoj ligi, borili bi se za opstanak. Slabiji su od tima koji je ispao – rekao je Bekali.
Gimaraeš je u revanšu pobedio 1:0 i prošao u Ligu Evrope, pošto je prvi meč u Bukureštu završen bez golova. Navijači su rekli svoje.

The post SUROVA PORUKA Idiote, odseci sebi glavu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Solskjer poslao štopera u Rim

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Zbog “gužve” u poslednjoj liniji odbrane, Junajted je morao da se odrekne jednog štopera. Izbor je pao na Krisa Smolinga koji će da se pridruži Aleksandru Kolarovu u Romi. Transfer je potvrdio i Ole Gunar Solskjer.. Na meču Kardif – Fulam, naša kladionica nudi kvotu 4.20 za igru 2-2.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.