Izvor: Blic, 02.Feb.2022, 10:34

SUĐENJE SA BIVŠOM LJUBAVNICOM USKORO DOBIJA EPILOG? Miroslav Ilić stigao u Palatu pravde na suđenje za OČINSTVO: "Ovaj proces je počeo pre 14 godina"

Suđenje pevaču narodne muzike Miroslavu Iliću u Palati pravde za dokazivanje očinstva u slučaju Devina Antonovića mogao bi uskoro da dobije epilog, pišu mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESUDA NAKON 14 GODINA SPORA S LJUBAVNICOM? Miroslav Ilić stigao u Palatu pravde zbog procesa utvrđivanja OČINSTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2022

Uskoro ishod duge borbe!..Suđenje Miroslavu Iliću u Palati pravde za dokazivanje da je otac Devinu Antovnoviću mogao bi uskoro, posle 14 godina, da dobije epilog...U Višem sudu danas bi trebalo da se nastavi suđenje pevaču, a ako se pojave svi svedoci danas bi moglo da dođe i do presude...Pevač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.