STRAVIČNE PRETNJE, odmah DISKVALIFIKACIJA?! Udarila na DETE i Kulićku – Tvoje bolesno unuče će završiti u bazenu! JEZA (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Nov.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNE PRETNJE, odmah DISKVALIFIKACIJA?! Udarila na DETE i Kulićku – Tvoje bolesno unuče će završiti u bazenu! JEZA (VIDEO)

Jedno od glavnih pravila rijalitija je da nema pretnji i diranja porodice.
Sinoć se u “Zadruzi” desio žestoki okršaj između Marije Kulić i Saške Karan, u koju je bio umešan i Marko Đedović.
One su jedna drugoj uputile niz uvreda, a Karanova je u jednom trenutku preterala, kada je pomenula Marijinog unuka, Željka, koji boravi sa njima na imanju.
– Je*em te u usta, tebe i bolesno tvoje unuče ono! Unuče će ti biti u bazenu, samo se zaje**vaj sa mnom! – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pretila je Saška Mariji, na šta su svi ostali zgroženi.
Gledaoci po fan grupama komentarišu i zahtevaju da Saška zbog ovoga bude diskvalifikovana.


Saška Karan izgovorila jezive reči
Posted by Lale Kroka on Sunday, November 17, 2019

The post STRAVIČNE PRETNJE, odmah DISKVALIFIKACIJA?! Udarila na DETE i Kulićku – Tvoje bolesno unuče će završiti u bazenu! JEZA (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

JEZIVO! Saška preti Mariji da će joj udaviti unuče u BAZENU! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2019

Marija i Miljana Kulić sinoć su imale žestoki obračun sa Saškom Karan i Markom Đedovićem. U toku tog sukoba, Saška je izgovorila neke prosvke koje su zaprepastile sve. – Je*em se u usta, tebe i bolesno tvoje unuče ono! – vikala je Saška. I ove reči kojima se psuje dete je zgrozilo gledaoce,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.