STIŽE DRUGA SEZONA NASTAVKA SERIJE S*KS I GRAD: Evo da li se Samanta Džouns i Zverka VRAĆAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 09:57

STIŽE DRUGA SEZONA NASTAVKA SERIJE S*KS I GRAD: Evo da li se Samanta Džouns i Zverka VRAĆAJU!

Dobili smo odgovor.

Prva sezona mega popularne serije "S*ks i grad" pod nazivom "I tek tako" (And Just Like That) razočarala je fanove širom sveta, a iako je serija naišla na brojne kritike, njeni producenti, kao i glavna glumica Sara Džesika Parker, planiraju da snime nastavak.

Sara je u intervjuu za jedan magazin navela da je već pregovarala sa scenaristom Majklom Patrikom Kingom krajem decembra o drugoj sezoni nastavka serije.

 - Da, definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želim drugu sezonu nastavka - rekla je Sara Džesika.

 - Razgovarala sam sa Majklom o tome i pitala sam ga kada ćemo krenuti sa realizacijom, jer kalendar postoji, svi imamo obaveze, a ne sme proći puno vremena od finala prve sezone nastavka - ispričala je glumica.

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Majkl Patrik King je potvrdio da interesovanje za nastavak postoji.

 - Radeći na novoj sezoni, uvek je delovalo kao da radimo na početku, a taj početak nije imao sredinu i kraj. Ovo je delovalo kao početak. Tako da, da, postoji interesovanje za nastavak, ako budemo imali dovoljno dobrih priča - rekao je on ranije.

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Producent HBO kuće koja već dve decenije stoji iza ovog ostvarenja, takođe je rekao da u kompaniji postoji interesovanje za nastavak snimanja serije. Ipak, na razočarenje mnogih fanova, lik Samante Džouns, odnosno glumica Kim Katral zasigurno se neće naći ni u ovoj sezoni, jer je produkcija još ranije izjavila da su "vrata za nju zauvek zatvorena".

S druge strane, popularni glumac Kris Not, koji je glumio Gospodina Zverku, na žalost žena širom sveta takođe neće biti deo nastavka, budući da je njegov lik u prvoj sezoni preminuo od srčanog udara, a glumac se u stvarnom životu bori sa optužbama za s*ksualno zlostavljanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.