STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! ŽIKINOM SINU OTKAZALO SRCE U SNU - KREMACIJA U SUBOTU!

Izvor: Press, 21.Dec.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! ŽIKINOM SINU OTKAZALO SRCE U SNU - KREMACIJA U SUBOTU!

Supruga glumca Srđana Todorovića izjavila je da je prema nalazima obdukcije njihov sin Dejan (3) preminuo usled iznenadnog prestanka rada srca!
Supruga glumca Srđana Žike Todorovića dala je opširnu izjavu o smrti sina Dejana (3) koji je sinoć preminuo u porodičnom stanu na Vračaru, a sada su stigli i rezultati obdukcije koja je urađena jutros. 
Kako je Ana Todorović potvrdila za Pink.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada joj je pre nekoliko minuta stigla poruka, uzrok smrti njenog sina je prestanak rada srca. 
 
Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt usledila nakon prestanka rada srca. Rekli su da je reč o iznenandnoj smrti - kroz suze je potvrdila Žikina supruga i dodala:
- Mi smo agnostici, Dejan će biti kremiran u subotu u 16 časova - dodala je Ana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.