STENJALA I VRIŠTALA, DO VRHUNCA! Nikad bučnija AKCIJA Miljane i Zole – naskočila ga, orila se IZOLACIJA! Kamere se TRESLE (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STENJALA I VRIŠTALA, DO VRHUNCA! Nikad bučnija AKCIJA Miljane i Zole – naskočila ga, orila se IZOLACIJA! Kamere se TRESLE (VIDEO)

Miljana Kulić je i sinoć imala divlju akciju sa dečkom Zolom.
Lazar je pozvao Miljanu u izolaciju, a ona je počela sa njihovim igrarijama, tako što je govorila Zoli da nema ljubavna osećanja prema njemu.
– Lazare, volim te samo kad popijem. Ja sam Filip Đukić ženski – govorila je Miljana.
– Dođi da te zagrlim, volim te – rekao joj je Zola.
– Ja te volim kao čoveka, a umislila sam da sam zaljubljena u tebe. Sve dok to ne razgraničimo… – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pričala je ona, ali njih dvoje su, nakon što su popili još malo pića, ipak završili ispod pokrivača u vreloj akciji.
Naskočila je svog dragog, a onda ispuštala zvuke koje još nismo čuli.
Kako je sve izgledalo, pogledajte u videima.
Zadruga 3 – Nikad bučniji s*ks Miljane i Zole, prvi deo – 16.12.2019. pic.twitter.com/1HM6jgqKy7
— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) December 16, 2019


The post STENJALA I VRIŠTALA, DO VRHUNCA! Nikad bučnija AKCIJA Miljane i Zole – naskočila ga, orila se IZOLACIJA! Kamere se TRESLE (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.