ŠTA REČE?! Novi lapsus Žike Šarenice na snimanju novogodišnje emisije

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA REČE?! Novi lapsus Žike Šarenice na snimanju novogodišnje emisije

Voditelj Živorad Žika Nikolić na snimanju novogodišnje emisije "Žikina šarenica" ponovo je briljirao i pokazao da je zaslužio nadimak "kralj lapsusa".

Ako se po jutru dan poznaje, on će i u 2017. godini biti glavna zvezda smešnih video-klipova na "jutjubu". Dok Žika ima problema sa terminologijom, političar Milan Krkobabić je zabrinut za ljubav.

Naime, voditelj je u jednom trenutku pitao misicu Anđeliju Rogić pitanje u vezi sa Trafalgar skverom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Koliko se konfeta ispali u novogodišnjoj noći na Trafalgar skveru u Njujorku?!

Ovaj lapsus nije primetila ni srpska lepotica, pa je odgovorila.

- Na tone, sigurno - rekla je Anđelija, ne shvatajući da se radi o trgu u Londonu.

Za razliku od njih dvoje, u publici se prolomio glasan smeh onih koji su shvatili o čemu se radi. Upravo su smeh, radost i dobra zabava obeležili ovo snimanje. A čitavu priču je začinio Krkobabić, koji je sve vreme čitao knjigu "Da li će ljubav preživeti 21. vek". Iako je oženjen i ima dvoje dece, izgleda da ministru bez portfelja ljubav ne ide kao po loju u 64. godini života. Zato se latio literature, koju je pomno čitao.

Istovremeno, Žika je spremio iznenađenje za klarinetistu Bokija Miloševića, koji će 31. decembra napuniti 86 godina. Tortu na tri sprata i šećerni klarinet uručila mu je Rogićeva. Da li je stajling misece, koja je bila samo u čipkanoj i providnoj haljini, smetao Bokijovoj supruzi, koja je sve posmatrala iz publike, ostaje da vidimo.

Novogodišnji Žikin šou, koji već godinama beleži najveću gledanost, upriličili su i brojni glumci, voditelji i pevači.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIKA ŠARENICA U 2017. ULAZI NOVIM LAPSUSOM: Evo kako je voditelj sad BRILJIRAO! Niko da ga ispravi

Izvor: Kurir, 29.Dec.2016

...Ako se po jutru dan poznaje, on će i u 2017 godini biti glavna zvezda smešnih video-klipova na "Jutjubu" Dok Žika ima problema sa terminologijom, političar Milan Krkobabić je zabrinut za ljubav..(VIDEO) NEVIĐENI BLAM U ŠARENICI: Žika pokušao da pomogne gledaocu, a sad svi pričaju o njemu!..Naime,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.