ŠTA ĆE TATA REĆI Evo s kim se zabavlja prelepa ćerka Siniše Mihajlovića /FOTO/

Izvor: Blic, 24.Sep.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE TATA REĆI Evo s kim se zabavlja prelepa ćerka Siniše Mihajlovića /FOTO/

U noći u kome Siniši Mihajlović nije bilo svejedno zbog poraza u torinskom derbiju od Juventusa (4:0), italijanska javnost je saznala sa kime se zabavlja njegova ćerka Virđinija.

Torino je u 6. kolu Serije A doživeo nokaut od "stare dame", za to su se pobrinuli sjajni Paulo Dibala i ostatak Juvea, a utakmicu su sa tribina zajedno posmatrali Mihina naslednica i njen momak - Alesandro Voljako.

To, samo po sebi, ne bi privuklo pažnju u Italiji da upravo Alesandro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Voljako nije kapiten mlade ekipe Juventusa.

Na Apeninima ističu da ovo nije ni prvi, a verovatno neće biti ni poslednji put, da se pokazuje "neverstvo" jednom od dva torinska kluba, za koja obično svi tvrde "da nemaju ama baš ništa zajedničko, osim grada iz kog su". Tako je Leonardo Bonući, bivša zvezda Juventusa, dovodio sina Lorenca da gleda kako igra Torino, kao i Lorencov omiljeni igrač, Mihin napadač Andrea Beloti.

Što se ovog poslednjeg gradskog derbija tiče, Siniša Mihajlović je uzalud citirao Diznija pred početak susreta sa Juventusom, jer ga je na terenu "izdao" jedan od igrača, olakšavši večitom rivalu posao.

(B. O.)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.