Izvor: Press, 17.Maj.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE MIKI REĆI NA OVO? Zadrugarka otkrila koga je Nadežda prethodne noći dirala IZMEĐU NOGU! (VIDEO)

Pevačica odmah demantovala optužbe.
Nadežda Biljić i Miki Đuričić započeli su svoju romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ubrzo nakon što su javnosti priznali vezu, usledila je i glamurozna veridba u Beloj kući.




Autor: TvPink Printscreen


Danas je Nadežda razgovarala sa svojim cimerkama o alkoholu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i o tome kako ona zna da pije, odnosno kako da pije, a da se ne napije. Ipak, Miljana Kulić se nije složila sa ovim stavom mlade Pinkove zvezde, te je navela koji incident je Biljićeva napravila prethodne noći.



Uhvatila si stripera između nogu - optužila je Miljana Nadeždu.



Autor: TvPink Printscreen


Svi smo tamo igrali, šta je sa tobom? Ako mi Miki bude prigovorio, onda možeš da mi kažeš nešto - pravdala se Biljićeva.


Miki to nije video jer nije bio tu - odbrusila joj je Miljana.



Autor: TvPink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO POBESNELE ZADRUGARKE: Marija Ana u klinču sa Macom! Ovo je bila kap koja je PRELILA ČAŠU (VIDEO)



Ova rasprava se na tome završila, a Zorica Marković, koja je prisustvovala ovom razgovoru, konstatovala je da se na Nadeždin stav treba ugledati.



Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.








 



R. L.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.