SSakira i Blek Ajd Piz dobitnici nagrada En-Er-ZZi

Izvor: S media, 23.Jan.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSakira i Blek Ajd Piz dobitnici nagrada En-Er-ZZi

Kolumbijska zvezda SSakira i americcka hip-hop grupa "Blek Ajd Piz" su medju dobitnicima nagrada francuskog radija En-Er-ZZi (NRJ) dodeljenih u subotu uvecce u Kanu.

Nagrade En-Er-ZZi, dodeljuju se na osnovu glasova publike, a sveccanost je odrzzana u sklopu Medjunarodnog trzzissta plocca i muzicckih izdanja (Midem).

SSakira je nagradjena u kategoriji medjunarodna umetnica godine i za pesmu "Waka Waka", proglassenu za internacionalnu pesmu godine.

"Blek Ajd Piz" su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dobili takodje dva trofeja, kao internacionalna grupa godine i za koncert godine.

Mladi kanadski pevacc Dzzastin Biber proglassen je za medjunarodno otkriche godine, a Asser (Usher) za medjunarodnog musskog izvodjacca godine.

Za video spot godine proglassen je "Telephone" u izvodjenju Lejdi Gage i Bijonse.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.