Izvor: Blic, 29.Avg.2023, 13:12

SRĐAN PREDOJEVIĆ UMESTO IRINE U JUTARNJEM PROGRAMU NA PINK-U Evo koja lepotica će sa njim voditi program, svi joj znate sestru: Sve će biti drugačije

Nakon što je Irina Vukotić dala otkaz na televiziji "Pink", na njeno mesto, voditelja "Jutarnjeg programa" dolazi Srđan Predojević, a koleginica će mu biti sestra influenserke Lee Stanković, Sara Stanković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZA MENE JE OVO IZAZOV" Oglasila se Sara Stanković - vodiće Jutarnji program sa Srđanom Predojevićem, a sad priznala: "NEMAM TREMU"

Izvor: Blic, 29.Avg.2023

Nakon što je Irina Vukotić dala otkaz na televiziji "Pink", na njeno mesto, voditelja "Jutarnjeg programa" dolazi Srđan Predojević, a koleginica će mu biti Sara Stanković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.