SRBIN dao svojoj ženi Amerikanki da eksira čašu rakije - njena reakcija razvalila Internet! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 15:45

SRBIN dao svojoj ženi Amerikanki da eksira čašu rakije - njena reakcija razvalila Internet! (VIDEO)

Bravo, snajka!

Vladislav i Mea Milanović, Srbin i Amerikanka, su već neko vreme u braku i novi hit su na Jutjubu.

Jedan od njihovih najpopularnijih snimaka je onaj na kojem Mea isprobava tradicionalnu balkansku kuhinju i ocenjuje ukus.

Mei se jako svidela šopska salata koju joj je "uvalio" muž, a oduševio ju je i ukus pljeskavice. Ćevapi joj se nisu previše svideli, pa im je dala ocenu osam.

Međutim, najzanimljiviji deo videa je onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je naš čovek supruzi dao celu čašu rakije i rekao joj da je popije na eks. Njenu reakciju pregledalo je 300 hiljada ljudi, a među komentatorima su se našle stotine Srba, Hrvata i drugih koji su nahvalili hrabrost gospođe Milanović.

Njen bliski susret sa "radžom" možete videti na 16:53 minutu snimka:

MILICA TODOROVIĆ ZAIGRALA U BRUSHALTERU! Uvija kukovima - popustile kočnice! A tek da vidite šta RADI GUZOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbin je ženi Amerikanki dao celu čašu rakije, njena reakcija mnoge je nasmejala: "To, snajka"

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Još jedan Srbin rešio je da na Jutjubu promoviše našu kulturu i hranu, a video-snimak koji je okačio sa svojom suprugom Amerikankom posebno je privukao pažnju mnogih...Naime, novi hit na Jutjubu zasigurno su Vladislav i Mia Milanović. Srbin Vladislav i Amerikanka Mia su već neko vreme u braku,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.