Izvor: Press, 06.Feb.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE URAGAN Aleksandra Subotić sutra ulazi u "Zadrugu"?! Procurila strogo čuvana informacija, ali to nije sve jer ulazi i ON!

Spremite se...
U subotu uveče u "Zadrugu" je pristigla Stanija koju je publika dugo očekivala! Sada se sprema još jedan uragan jer će u subotu po svemu sudeći biti održan baraž.
Među prvima je ovu informaciju koja je strogo čuvana tajna, na svom Instagramu objavio bivši zadrugar Ervin Mujaković, koji je svoje pratioce pozvao da glasaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za njega.
Ove vesti su se na mrežama pronele brzinom svetlosti, pa fanovi rijalitija već uveliko spekulišu o tome ko će dobiti drugu priliku da se bori za vrednu nagradu. Naravno, najviše se spominje ime Aleksandre Subotić, koja bi svojim ulaskom zasigurno pokvarila idiličan odnos Davida Dragojevića i Ane Korać, ali i još jedan bivši.
Elvin Mujaković, Foto: printscreen
U pitanju je Vladimir Tomović kojem je, kako smatraju fanovi "Zadruge" sada kada se i njegova bivša devojka Stanija vratila u Belu kuću, tamo i mesto.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.