Izvor: Press, 10.Jul.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA DESETE SEZONE EMISIJE AMIDŽI ŠOU: Kod Ognjena dolaze Miki i Bora, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!

Ne propustite poslednju emisiju desete sezone Amidži šoua.
Emisija "Amidži šou" je i tokom ove jubilarne desete sezone bila izbor gledalaca TV Pinksvakog utorka, a ove nedelje, Ognjen Amidžić zatvara sezonu na spektakularan način i sa aktuelnim gostima, kao i do sada.




Autor: TvPink Printscreen


Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović je u nedelju, na svoj rođendan, iznenadila svoju publiku i objavila album "Seven" sa devet pesama i spotom za svaku, koje je snimila u rekordnom roku sa dugogodišnjim saradnicima Bubom Korelijem i Džala Bratom.




Autor: Promo


S obzirom na to da je ovaj popularni dvojac radio i Majin prethodni album "Viktorijina tajna", koji je potigao ogroman uspeh i višemilionske preglede na Jutjubu, nema sumnje da će isto biti i sa albumom "Seven".




Autor: Printscreen Youtube


Ovo je bio dovoljan razlog da Ognjen ugosti Maju, Bubu i Džalu, koji će premijerno izvesti neke pesme sa albuma. Osim toga, pričaće i o privatnom životu, Maja će otkriti šta je sebi poželela za 31. rođendan, dok će Buba i Jala govoriti o tome što su postali trenutno najpopularniji reperii producenti u regionu, ali će sumirati i utiske sa velikog koncerta na Tašmajdanu, koji je održan 23. juna.




Autor: Pink.rs


Osim ovoga, gledaoce očekuje još jedna premijera - bivši zadrugar Bora Santanapromovisaće svoju novu pesmu koja nosi naziv "Bankrot", a u studiju će biti i Miki Đuričić,tačnije njegov alter ego, estradni menadžer Miki Kupinski.





Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.