Izvor: Press, 12.Okt.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SONJA JE SREDILA NJIHOV DOM I SVE JE LUKS: U kući Ace Lukasa i ima JEDAN DETALJ koji je uredila baš za njega i sad mu NEDOSTAJE! (FOTO)

Sonja Vuksanović i Aca Lukas navodno su se pomirili i ponovo su zajedno. Njih dvoje, pošto je Sonja optužila pevača za nasilje, još nisu potpisali papire za razvod, a sad su se, pre svega zbog ćerke Viktorije, pomirili i u dobrim su odnosima.
Pre nasilja, Lukas i Sonja su svoj dom uredili i prilagodili svima, a pevač je sve prepustio Sonji, koja se pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao dobar enterijerista njihovog doma.
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM
 

 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!




U stanu provladavaju svetleći tonovi, a postoji i kutak u stanu sa klavirom gde Aca voli da provede neko vreme svirajući i pevajući zajedno sa svojom najmlađom mezimicom.

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.