ŠOKIRALI SVET! Viralni ljubavni par s TikToka objavio - mi smo POLUBRAT I POLUSESTRA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 10:32

ŠOKIRALI SVET! Viralni ljubavni par s TikToka objavio - mi smo POLUBRAT I POLUSESTRA! (VIDEO)

Boleština ili...

PAR KOJI stoji iza popularnog TikTok računa s više od 600 tisuća pratitelja šokirao je mnoge od svojih fanova priznanjem da su polubrat i polusestra.

Dijana Kamila Avila i Džordi Vena postali su viralni s brojnim snimcima i imaju više od 9 miliona lajkova na TikToku. Par je u početku počeo da objavljuje snimke kakve većina parova koji žele da se proslave na toj društvenoj mreži objavljuje, ali su izazvali priličnu pometnju kad su priznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su polubrat i polusestra.

"Upoznali smo se pre šest godina, a počeli smo da izlazimo pre tri. Upoznali smo se preko roditelja", rekla je Dijana za LADbible.

Meet the Alpha’s new girl @jordievena ##ColorCustomizer ##MyCostume ##fyp ##foryou ##foryoupage ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro ##step ##sibling ##tiktok

♬ no where to run by stegosaurus rex - emily

Dodala je kako je zapravo to bila ljubav na prvi pogled, ali zbog načina na koji su se upoznali oboje su prećutali svoja osećanja. A jedne noći kad im nije bilo roditelja, par je počeo da se ljubi, a ostalo je, kako se kaže, istorija.

Kada su otkrili kako su se upoznali, dobili su brojne kritike na društvenim mrežama. "Srećno s uveravanjem roditelja", jedan je od komentara, a bilo je i onih koji su pisali kako im je neugodno da gledaju kako se par ljubi.

Par je uzvratio kritičarima, kojima su poručili kako ih nije baš briga šta misle. "Volimo se i ako vam se to ne sviđa, vaš problem", rekla je Dijana.

Otkrila je i kako negativne reakcije dobijaju na dnevnoj bazi. "Ljudima je teško da razumeju našu vezu, ali ljubav je ljubav. Teško je znati u koga ćete se zaljubiti."

Inače, par nije u krvnom srodstvu i nisu svi protiv njihove veze - imaju i puno fanova koji ih podržavaju i brane njihov odnos.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.