Izvor: Njuz.net, 17.Okt.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO: Student otkrio da kafa može da se pravi i u džezvi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBeograd, 17.oktobar 2019, (Njuz) – Student treće godine ekonomije Milan Ristić, imao je zapanjujuće otkriće rano jutros kada je ugledao svoju devojku kako mu pravi kafu u čudnoj napravi koju je nazvala ‘’džezva”.
Mladić kaže da bi ovo otkriće moglo potpuno da mu promeni život, dok njegova devojka Jana kaže kako nije mogla da veruje da joj je momak ”toliki idiot”.
– On ima 24 godine, ne znam kako je do sada uspeo da izbegne da sazna za džezvu i domaću >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kafu. Ponekad se stvarno zapitam šta mi je ovo trebalo, napominje Jana.
Milan kaže kako je bio oduševljen i kako mu džezva, ”iako očigledno tehnološki napredan aparat, deluje pomalo i retro-kul”.
– Totalni je stimpank, kao iz Ratova zvezda, ali onih starih delova kada su samo nagađali kako će tehnologija budućnosti izgledati. Mogu da zamislim Hana Soloa kako u džezvi kuva kafu, totalno ide uz njega. Čak je i naziv strava, ima džez u sebi!, naglašava Milan koji presrećan kuva sebi kafu po treći put od jutros.
Kako se nezvanično saznaje, Milan se već odlučio da apdejtuje svoju kolekciju gedžeta sa najnovijim modelom džezve od inoksa.
-Svi postojeći načini spremanja kafe su inferiorni u odnosu na ovaj, jer organski i analogno ti najbolje vidiš kako se kafa sprema, i znaš šta piješ. Ne mogu da verujem kako se ranije niko nije setio da ovo napravi. Taj ko je smislio džezvu mora da je milijarder sada, zaključuje Milan.
Prema poslednjim informacijama, Milanova devojka Jana i dalje pokušava da mu objasni zašto voda mora da pusti ”ključ”, da ”to nije nikakav magijski obred’’ i da prestane da je na svakih sat vremena pita “da li bi možda sad htela da sa njim popije još jednu kafu”.
Viktor Marković
The post ŠOKANTNO: Student otkrio da kafa može da se pravi i u džezvi appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.