ŠOKANTNO Sala i pilot otrovani pre nesreće!

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO Sala i pilot otrovani pre nesreće!

Istraga povodom pogibije Emilijana Sale dala je šokantne rezultate. Toskikološkim nalazom utvrđeno je da su argentinski fudbaler i pilot Dejv Ibotson bili otrovani. U uzorku Saline krvi pronađen je smrtonosni nivo ugljen monoksida.
Emilijano Sala je nastradao u 21. januara u avionskom udesu na putu iz Nanta u Kardif, gde je trebalo da zaigra. Njegovo telo je pronađeno dve nedelje kasnije na dnu Lamanša. Telo pilota Ibotsona nikada nije pronađeno.
Poslednji rezultati istrage pokreću >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pretpostavku da su u trenutku pada aviona pilot i fudbaler bili bez svesti i da Ibotson nije bio u stanju da upravlja letelicom. Mediji u Engleskoj podsećaju da velika količina ugljen monoksida u telu izaziva srčani udar ili nesvesticu.
Sala je sahranjen 16. februara u rodnoj Argentini, u gradu Progreso. Slomljen bolom, nedugo posle sahrane preminuo je i njegov otac.

The post ŠOKANTNO Sala i pilot otrovani pre nesreće! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sala i njegov pilot bili izloženi viokom nivou ugljen monoksida pre pada

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2019

Tragično nastradali argentinski fudbaler Emiliano Sala i njegov pilot bili su izloženi opasno visokom nivou ugnjen monoksida u kabini aviona koji se potom srušio u Lamanš, saopštili su danas britanski istražitelji...Toksikološki testovi pokazali su da je u krvi Sale pronađen izuzetno visok nivo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.