ŠOKANTNO PRIZNANjE: Voditelj kaže da nije prao ruke 10 godina, evo i zašto (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO PRIZNANjE: Voditelj kaže da nije prao ruke 10 godina, evo i zašto (VIDEO)

Pit Hegset sa američke televizije “Fox News” šokirao prisutne u studiju i gledaoce kada je pojasnio svoj stav o higijeni VODITELj američkogTV kanala “Fox News” Pit Hegset je uživo tokom emisije “Fox and Friends” rekao da 10 godina nije prao ruke jer “mikrobi ne postoje”. Diplomac Harvarda i Prinstona je dodatno šokirao prisutne u studiju i gledaoce kada je "pojasnio" svoj stav konstatacijom da mikroorganizama nema jer ih ne vidi golim okom.Pročitajte još: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << DOSAD NEVIĐENO PRIZNANjE ALBANSKOG POSLANIKA: Da mi Amerika kaže da ne spavam sa ženom, ja neću spavati! Priznanje je usledilo nakon što su ga kolege ismejale kada je rekao da jede bajatu picu. - Moja novogodišnja odluka je da pričam isto i kad sam pred kamerama i kad nisam – dodaje Hegset. Usledio je “baraž” reakcija na društvenim mrežama od kojih su neke čak i pozitivne. Ostaje pitanje koliko su ti komentari kao i priznanje voditelja iskreni.Ovo voditelju nije jedini gaf tokom nastupa uživo. On je 2015. slučajno pogodio sekirom bubnjara vojnog orkestra kada je promašio metu prilikom (uspelog?) pokušaja da napravi uzbudljivo uključenje u program. Srećom, naneo je samo lakše povrede.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SAD: Voditelj kaže da deset godina nije prao ruke

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 11:34

Getty ImagesPit Hegset kaže da nije prao ruke deset godina Voditelj televizije Foks njuz Pit Hegset izjavio je uživo u programu da deset godina nije prao ruke zato što „bakterije nisu stvarne“. Kako je rekao, zarazni mikroorganizmi ne postoje zato što je nemoguće videti ih golim okom. Nekadašnji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.