ŠOK ZA MILIONE GLEDALACA SLAGALICE! Najnovija odluka razočaraće i njih i takmičare!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZA MILIONE GLEDALACA SLAGALICE! Najnovija odluka razočaraće i njih i takmičare!

Velika promena...

Ekipa kviza "TV Slagalica", već decenijama omiljenog u Srbiji, donela je nedavno iznenađujuću odluku koja je, nema sumnje, razočarala mnoge gledaoce, ali i takmičare.

GOTOVO JE... SAD MI SAMO OSTAJE DA ČEKAM: Potresna ispovest slavne glumice obolele od raka! (FOTO)

Zaljubljenici u ovaj kviz dobro znaju da se svaka epizoda, brzo po emitovanju na TV-u, postavi na zvanični Jutjub kanal kviza. Donedavno je bilo moguće, ispod klipova, ostavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje komentare, utiske predloge i sove ostalo, međutim, to više nije slučaj.

Poslednja emisija gde je gledaocima bilo omogućeno da ostave komentar je prikazana 10. februara. Od tada, komentarisanje više nije moguće.

Šta mislite, zašto je povučen ovakav potez? Recite nam to u komentarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.