Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNOVI ČOVEKA SA CILINDROM Život na način na koji ga vidi jedan iluzionista

Šta bi se desilo kada bi iluzionista imao više moći od pukog vađenja zeca iz šešira? Da li bi koristio oblake kao stepenike ili bi preokrenuo svet naglavačke.

Ovaj 37- godišnji umetnik iz Litvanije, Česlov Česnakevikijus, napravio je seriju slika koje su tako obrađene da su savršena kombinacija umetnosti i fotografije.

Ovaj fotograf je počeo da se bavi ovim poslom pre deset godina i trdi da se bavi time jedino da bi ih posle obradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nerealne foto manipulacije.

- Svaki moj rad ima svoju pozadinsku priču. Generalno govoreći, sve fotografije zavise od mojih iskustava i osećanja i protkana su svime što i sam prolazim kao osoba i ljudsko biće - priča Česnakevikijus.

Još fotografija ovog talentovanog umetnika pogledajte u BLIC GALERIJI

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.