Izvor: Blic, 26.Jan.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMCI OTKRILI ISTINU Poznata lepotica KONAČNO USLIKANA nakon višemesečnih spekulacija o njenoj trudnoći

Nakon što se nekoliko meseci skrivala od javnosti i nije želela da pokaže svoj trudnički stomak, poznata svetska lepotica i sestra starlete Kim Kardašijan, Kajli Džener, konačno je dolijala paparacima.

Oni su je uslikali kako šeta sa bliskom osobom, a reporteri TMZ-a su uspeli i da je usnime.

Iako je na sebi imala crnu kombinaciju kako bi sakrila stomak, u tome ipak nije uspela jer se on i te kako nazirao.

Tokom ove nedelje objavljena je i njena fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kojoj pozira sa sestrama, ali je tu vešto prekrila stomak. Mesecima se spekulisalo da je Kajli u drugom stanju, mediji su nagađali, a ovi snimci to i dokazali. Da li je razlog skrivanja drugog stanja možda papraco "pakao" koji je prošla Kim tokom dve trudnoće ili je reč o nečem drugom, nepoznato je.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.