SNIMAK STAR VIŠE OD 20 GODINA: Šešelj izvadio pištolj pred Draganom Mirković, pevačica prebledela! (VIDEO)

Izvor: Press, 01.Sep.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK STAR VIŠE OD 20 GODINA: Šešelj izvadio pištolj pred Draganom Mirković, pevačica prebledela! (VIDEO)

Nikom nije bilo svejedno kada je lider Srpske radikalne stranke pokazao svoje oružje u emisiji Milovana Ilića Minimaksa.
Foto: Printscreen
Jedna od popularnijih emisija u nekadašnoj Jugoslaviji bila je "Minimaksovizija". Legendarni voditelj Milovan Ilić Minamaks, koji ju je vodio, je svojevremeno ugostio pevačicu Draganu Mirković i političara Vojislava Šešelja.
Minimaks je pitao lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srpske radikalne stranke da li kojim slučajem ima telehranitelj, a Šešelj je odgovorio iz topa:
- Šta će mi telohranitelj kada sam ja najjači - rekao je Šešelj, a na Minimaksovo pitanje da li ima neko oružje, političar je rekao da ima.
- Imam pištolj - rekao je Šešelj.
- Ljudi, da li vi verujete u ovo? - pitao je Minimaks publiku, a ceo studio je počeo je da smeje.
Međutim. Šešelj je pokazao pištolj, i svi su prebledeli, uključujući i gošću Draganu Mirković.
Pogledajte snimak koji je sigurno star više od 20 godina:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.