SNEAKERVILLE 2023: NAJVEĆI REGIONALNI FESTIVAL PATIKA NA NOVOJ LOKACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 10:43

SNEAKERVILLE 2023: NAJVEĆI REGIONALNI FESTIVAL PATIKA NA NOVOJ LOKACIJI

Najveći festival urbane kulture u regionu i ove godine otvara vrata za sve ljubitelje patika i dobrog provoda.

Peti po redu Sneakerville održaće se 17. septembra u Hali 2 Beogradskog sajma, a posetioci će i ovog puta imati priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih brendova, brojnim aktivacijama i sjajnoj atmosferi za koju će biti zaduženi vodeći muzički izvođači.

Nakon Luke Beograd, koja je nekoliko godina unazad bila mesto okupljanja najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sneakerheads-a, predstavnika urbane kulture i istinskih zaljubljenika u patike, festival se izmešta u prostor Beogradskog sajma koji će moći da ugosti još više posetilaca. Ujedno, ovo je sjajna prilika da se zaokruži priča o jednoj od važnijih lokacija za Beograd, kako u ekonomskom tako i u kulturološkom kontekstu. Kako će prostor Hale 2 uskoro dobiti novi sjaj, posetioci će imati priliku da još jednom uživaju u ovom jedinstvenom arhitektonskom zdanju.

Pored vodećih svetskih brendova sportske obuće, kao što su Nike, adidas, Reebok, New Balance, Converse, Puma i Vans, koji će na svojim štandovima imati najraznovrsniju ponudu i zanimljive aktivacije, na ovogodišnjem Sneakerville-u vas očekuju i poznati sneaker koncepti: Buzz, Tike, Remiks i Dunk Shop. Ceo festival biće u znaku kolaboracija, a posetioci će moći da uživaju i u sadržajima iz različitih oblasti umetnosti, gastronomije, muzike. Domaći brendovi garderobe, tattoo artisti, frizeri, barberi, street food kraftovi, gejmeri… i sve to uz spektakularan koncert koji će na pravi način zatvoriti ovaj događaj. Nastupi domaćih DJ-eva trajaće tokom čitavog dana, dok će poznate muzičke zvezde započeti svoj program u 20h. Koncert otvara mladi izvođač BEBI, a pored njega će nastupiti već poznata muzička imena – SURREAL, FOX, KORONA I RIMSKI, SAJFER, MIHA I DINO, MIMI MERCEDEZ, SARA JO i RASTA.

Festival počinje u 11h i trajaće sve do ponoći, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.