SNALAŽLJIVO SLONČE Nešto ga je zasvrbelo, pa je uzeo parče drveta...

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNALAŽLJIVO SLONČE Nešto ga je zasvrbelo, pa je uzeo parče drveta...

Kada ste slon, uopšte nije lako rešiti se neprijatnog osećaja svraba. Ipak, ovaj pametni i snalažljivi mali slon došao je na fantastičnu ideju kako da se počeše.

Pametno slonče je pokupilo surlom parče drveta sa zemlje i potom se počešalo iza uveta gde ga je nešto strašno svrbelo. Ovo snalažnjivo slonče uslikano je pored mame i brata u nacionalnom parku Kruger u Južnoafričkoj republici.

Smešne fotografije napravio je južnoafrički fotograf Šon Parker >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (40) koji živi u Dubaiju, ali se trenutno našao u nacionalnom parku.

- Posmatranje slončeta kako se bori sa svrabom bilo je užasno zanimljivo. Njegova mama je uporno pokušavala da okupi svoja dva sločeta i da nastave dalje svojim putem, ali je on zastao i krenuo da se češe. On se tako igrao oko pola sata, a mama je potom ispustila zvuk kojim ga je prizvala i prekinula. Potom su se udaljili - ispričao je Šon.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.