Izvor: Press, 10.Jul.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBINI RODITELJI SE SVAKODNEVNO ČUJU SA LUNOM?! Radanović otkrio nešto što je sve šokiralo! (VIDEO)

Nije mu bilo prijatno zbog ovoga.
rethodne noći u emisiji "Zadruga - narod pita" gostovali su Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar. Najpoznatiji bračni par u Srbiji izazvao je veliku pažnju javnosti i cela nacija pratila je njihove svađe, pomirenja i raznorazne situacije kroz koje su prolazili u "Zadruzi".




Autor: TvPink Printscreen
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

PROČITAJTE JOŠ: KIJA KONAČNO PROGOVORILA O ONOME ŠTO JE SVE ZANIMALO: Taj rođendan je dokazao DA SE VOLIMO! (VIDEO)



Gledaoci su se neprestano uključivali u emisiju a jedna gledateljka imala je pitanje za Radanovića zbog kog mu nije bilo nimalo prijatno.



Da li se tvoji roditelji još uvek čuju sa Lunom, s obzirom na to da je ona u emisiji rekla da ih pozdravlja jer oni svakodnevno zovu jer brinu kako se ona oseća - glasilo je pitanje gledateljke.



Autor: TV Pink Printscreen


Ne, trenutno ne. Tada su znali da je bilo baš nešto loše sa njom, zato su je nazvali da vide kako je. Ali sada ne, ne čuju se više - naveo je pevač.


Podsetimo, Sloba je u Beloj kući prevario Kiju upravo sa mladom modnom blogerkom Lunom Đogani, a njegovi roditelji pružili su mu potpunu podršku u tome.



Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

KIJA PRIZNALA DA JE ŽELELA DA OPROSTI PREVARU, SLOBA PREBLEDEO: Bila sam spremna da pređem preko svega! (VIDEO)

Izvor: Press, 10.Jul.2018

Htela je da pruži drugu šansu svom braku. . Pobednica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima Kristina Kija Kockar i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović sinoć su gostovali u emisiji "Zadruga...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.