Izvor: Blic, 01.Jun.2023, 21:57

SLAVE DOK ANA ĆURČIĆ PATI U ZADRUZI Anđela i Zvezdan sa Mokom objavili porodičnu fotku, obeležavaju poseban dan: NOVA SNAJKA SLAVNIĆA U PRVOM PLANU

Danas se u "Zadruzi" odigrala emisija "Pitanja gledalaca", a zadrugarka Ana Ćurčić je ušla u nekoliko žestokih sukoba sa zadrugarima, koje je, između ostalog, okrivila za diskvalifikaciju Zvezdana Slavnića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PLAŠIM SE DA KAŽEM ŠTA JOJ JE SVE RADIO" Ispovest majke Ane Ćurčić o Zvezdanu Slavniću: Sa Mokom se čula JEDNOM U ŽIVOTU - evo šta joj je tada rekao

Izvor: Blic, 01.Jun.2023

Ana Ćurčić je danas doživela nervni slom tokom emisije "Pitanja gledalaca", tokom koje se posvađala sa više zadrugara, okrivila ih za diskvalifikaciju Zvezdana Slavnića, a oni su je napali da ga i dalje voli i čeka, te da ne veruju u prljav veš koji je iznela o svom bivšem suprugu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.