S*KSI MAMA je počela da doji dete pred ovim tipom - njegova reakcija je POTEZ VEKA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KSI MAMA je počela da doji dete pred ovim tipom - njegova reakcija je POTEZ VEKA! (VIDEO)

On je genije!

Dojenje u javnosti i dalje je predmet sporova i rasprava - da li je to u redu, ili dojke treba da se vade samo u četiri zida?

Mi ćemo stati prvi tabor, jer smatramo da nema ništa prirodnije od toga da majka doji svoju bebu. A kada je čedo gladno, zašto bi čekalo da stigne kući kako bi bilo nahranjeno? Dakle, majke, samo napred, i baš vas briga šta ko misli!

Naravno, činjenica je i da dojenje kod ljudi koji to mogu da vide izaziva određenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nelagodnost - treba se ponašati prirodno, tako da majci ne bude neprijatno. Opet, ako gledaš, bude čudno, ako skrećeš pogled po svaku cenu, opet bude neprijatno...

E, tip sa ovog humorističnog snimka očigledno nema taj problem. Beba je zaplakala, majka joj je ponudila dojku, a šta je on uradio? Počeo je da kmeči kao beba, pa šta mu bog da!

Dok ne pokušaš, ne znaš da li će proći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.