Izvor: Blic, 18.Maj.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKOFILD JE ŽIV I ZAKLJUČAN Stigao je trejler za petu sezonu "Bekstva iz zatvora"

Serija "Bekstvo iz zatvora" vraća se na male ekrane, a vatreni fanovi ove serije sada imaju priliku da pogledaju tizer pete sezone za koju režiseri i scenaristi kažu da će biti čak i bolja od prethodne četiri.

Nakon što nas je početkom godine obradovala novim epizodama serije "Dosije X", američa televizija "Fox" početkom sledeće lansira nastavak kultne serije "Bekstvo iz zatvora".

Glumci Dominik Purseln i Sara Vejn Kejlis tumačiće svoje uloge i u ovoj sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i Ventvort Miler, čiji se lik Majkl na opšte iznenađenje vraća u seriju, s obzirom na to da je preminuo u četvrtoj sezoni.

U trejleru vidimo kako Majklov i Sarin sin, Majkl Junior, pita svoju majku kakav je bio njegov otac, na šta mu ona odgovara da je bio kao oluja - dođe pa nestane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.