SKINUO MASKE EDU I DRAGANI! Bivši zadrugar TVRDI da su U VEZI I PRE ZADRUGE – otkrio kad ulazi Tortina žena!

Izvor: 011vodič.com, 05.Dec.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINUO MASKE EDU I DRAGANI! Bivši zadrugar TVRDI da su U VEZI I PRE ZADRUGE – otkrio kad ulazi Tortina žena!

Dragana Mitar priznala je Lepom Mići da Edis Fetić, kog svi zovu “Gospodin Torta”, želi da se njom oženi. Zadrugarka je pričala Mići kako Edis može da ima više žena, a onda je isplivala nova šokantna informacija.
– Zanela sam se. Danas me je pitao nešto, rekao mi je da nikome ne kažem, ali tebi moram. Pitao me je da li hoću da se udam za njega. On može da se oženi sa četiri – rekla je Dragana.
Ipak, Toma Panić se oglasio na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mrežama i priznao da zna mnogo više stvari o Edisu i Dragani.
-Ja bih je nazvao sada “Drugarica za drugove”. Znate ono kada nemate koga u grad, pa pozovete onu samo da prođe, da drugovima pravi društvo. Inače, Edo je njen dečko (lično znam) koji ima ženu koja je zavrnula finansije i zato je ušao, i tri deteta iza sebe. Evo i njegove žene ubrzo verovatno, jer je sve dogovoreno – otkrio je kaže Toma.

The post SKINUO MASKE EDU I DRAGANI! Bivši zadrugar TVRDI da su U VEZI I PRE ZADRUGE – otkrio kad ulazi Tortina žena! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(FOTO) KAKVA BAGRA! ŽENA MU ZAVRNULA FINANSIJE, PA DOŠAO LJUBAVNICI! Bivši zadrugar otkrio ŠOKANTNE detalje o LJUBAVNOJ trojci!

Izvor: 011vodič.com, 05.Dec.2019

Dragana je ušla u rijaliti kao zauzeta žena, a vremenom je Vladimir počeo da joj se sviđa. Kako njen dečko Edis nije rešio bračni status, njene emocije prema gospodinu Torti su dovedena u pitanje.. – Kakva bagra! Inače se ne oglašavam u vezi “Zadruge”, ali ovo je tako vređanje inteligencije,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.