SKINULA SE I PRODALA OVO: Ivana Šopić ovim potezom RAZBESNELA Filipa, a onda ga ponizila pred svima!

Izvor: Press, 26.Nov.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINULA SE I PRODALA OVO: Ivana Šopić ovim potezom RAZBESNELA Filipa, a onda ga ponizila pred svima!

Nakon što je Filip Đukić založio svoj prvi crtež u zalagaonici, Ivana Šopić uspela je da ga potpuno razljuti. Šopićeva je odlučila da založi majicu na kojoj je zajednička slika nje i Filipa, te je kroz ironiju prokomentarisala zbog čega se odlučila na taj korak.
Foto;pink
Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svoje dostojanstvo izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za džabe, pa bar da na poklonu dobijem. Mene svi prozivaju da nemam dostojanstvo, jer sam se mirila pet puta sa svojim dečkom. On se sada ljuti jer ću da je prodam. Pošto ja i dalje gubim dostojanstveno, hoću da zaradim, da kupim piće Filipu i meni, pa da se pomirimo. Ja sam ozbiljna devojka, ja kad gubim dostojanstvo, ja ga gubim sa stilom. Ja znam, Danijela, da ti kad budeš propratila sitauciju, da će ti biti krivo što mi nisi dala 3.000 dinara za ovu majicu - pričala je Šopićeva, a potom skinula majicu pred svima. Ivana je na kraju uspela da dobije 1.000 dinara, a potom je ponudila priznanicu nekom zadrugaru, koji je hteo da kupi majicu, koju je ona nazvala ,,dostojanstvo".
Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Filip BESAN na Šopićevu, jer je prodala njegovu majicu: Ako je ona izgubila dostojanstvo, kako sad može da ga proda?!

Izvor: Press, 27.Nov.2019, 11:07

Najveći zavodnici rijaliti programa "Zadruga 3" Vladimir Tomović, Filip Đukić, Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš su se okupili u izolaciji gde su razgovarali o ponašanju Ivane Šopić i današnjoj prodaji Filipove majice. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.