Izvor: Blic, 22.Okt.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZAN LOPOVLUK STARLETE Iva Grgurić zavodila matorce po hotelima, a onda ih navodno pljačkala:"TRČALI ZA NJOM KAO KUČIĆI"

Učesnica "Zadruge 3" Iva Grgurić, nedavno je Srbijom podelila deo svoje mračne prošlosti, kada je priznala da je pre rijalitija imala razne afere sa uticajnim biznismenima, kao i da ju je jedan od njih navodno maltretirao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK TVRDNJE: Iva VRBOVALA i pljačkala na DESETINE LJUDI? Optužena za ŽESTOKO KRIVIČNO delo sa grupom krimosa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14

Sve u detalje...Iva Grgurić je živela od para koje je navodno pljačkala od bogatih matoraca zajedno sa grupom žestokih momaka, tvrdi Kurir...Ova kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruga 3", nije nimalo naivna i slatka kako izgleda na malim ekranima. Iako je jedan deo njene užasne prošlosti isplivao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.