SKANDAL zbog vređanja LGBT ljudi!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL zbog vređanja LGBT ljudi!

Zbog uvredljivih komentara, komičar ucenjen, a onda rekao Američkoj filmskoj akademiji - doviđenja!

Glumac i komičar Kevin Hart u sredu je najavljen kao voditelj dodele Oskara, a već u četvrtak uveče po američkom vremenu, povukao se sa te pozicije.

Hart se, po objavljivanju nove "tezge", našao na meti osude javnosti, pošto je neko "iskopao" njegove stare tvitove u kojima vređa homoseksualce.

Hart je, u tvitovima napisanim 2009. godine, pojave >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili ljude koji mu se ne dopadaju opisivao kao "tako gej".

Komičar je najpre saopštio da se nada da javnost shvata da je "sigurno evoluirao" za skoro deset godina, koliko je prošlo od spornih tvitova, a zatim objavio da je ucenjen!

"Akademija mi je naredila da se izvinim javno, ili će me zameniti. Odabrao sam da se sam povučem. Ja ne želim da moje prisustvo odvlači pažnju sa ceremonije koja slavi tako vredne umetnike. Iskreno se izvinjavam LGBT populaciji zbog ružnih reči napisanih u prošlosti," napisao je on na Twitteru.

I have made the choice to step down from hosting this year's Oscar's....this is because I do not want to be a distraction on a night that should be celebrated by so many amazing talented artists. I sincerely apologize to the LGBTQ community for my insensitive words from my past.

— Kevin Hart (@KevinHart4real) December 7, 2018

Pogledajte još:

Ovo su najbolji filmovi i serije 2018 - glasajte u anketi!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SKANDAL – Kevin Hart smenjen sa mesta voditelja Oskara

Izvor: Story, 07.Dec.2018

Zbog uvredljivih komentara, komičar ucenjen, a onda rekao Američkoj filmskoj akademiji – doviđenja! Glumac i komičar Kevin Hart u sredu je najavljen kao voditelj dodele Oskara, a već u četvrtak uveče po američkom vremenu, povukao se sa te pozicije. Hart se, po objavljivanju nove “tezge”,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.