SKANDAL U BRITANIJI Tri meseca pred svadbu princ Hari doneo odluku koja je IZNERVIRALA kraljevsku porodicu

Izvor: Blic, 08.Feb.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BRITANIJI Tri meseca pred svadbu princ Hari doneo odluku koja je IZNERVIRALA kraljevsku porodicu

Još jedan skandal potresa kraljevsku porodicu, a ovoga puta za to nije zadužena Megan Markl. Iako je mnogima čudno, princ Hari je zaslužan za veliki bes koji je nastao u njegovom domu.

Venčanje je zakazano za 19. maj, a na spisku zvanica naći će se i osoba koja odavno nije poželjna među njegovima. Reč je o Sari Ferguson. Ona je bivša žena Endrjua, sina kraljice Elizabete.

- Hari je doneo svoju odluku. Želi Saru Ferguson na svom venčanju i tako će i biti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bilo kakve spekulacije oko njenog nedolaska su tek puka nagađanja - rekao je izvor blizak dvoru.

Sara i Endrju su se razveli 1996. godine kada je ona na jugu Francuske uhvaćena sa finansijskim savetnikom. Tada se razvela i otišla iz kraljevske porodice, a 2010. je bila na ivici bankrota. Sa bivšim suprugom je danas u dobrim odnosima.

Zbog njenog dolaska najviše negoduju princ Čarls i suprug kraljice Elizabete, Filip.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.