Izvor: Press, 19.Dec.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Topalko napustio svoj koncert u Sava Centru! Pevač za Pink.rs: Ništa nije valjalo, puk'o mi je glas! (FOTO)

Mnogobrojni pehovi te večeri naveli su ga da koncert završi pre vremena.
Milan Topalović Topalko završio je svoj dugonajavljivani koncert u Sava Centru pola sata pre nego što je planirano! On se pozdravio sa publikom uz opravdanje da mu je loše i da više nije u mogućnosti da peva.



- Toliko sam bio srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog ovog koncerta, da vam ne mogu opisati. Na njega sam čekao godinama - naveo je Topalko i nastavio:




Autor: Andrej Nihil


Međutim, u Sava Centru sačekale su me brojne neprijatnosti koje su prekinule moju sreću. Prostorija određena za izvođače pre nastupa u kojoj smo trebali da se spremamo bila je bez grejanja, živa ledera, kao da smo bili napolju na snegu. Sve to mogu da zanemarim, ali tehničke stvari, kao što je ozvučenje nije bilo OK. Nažalost, bilo je skupoceno ozvučenje koje je radilo kao kanta. Dva sata smo davali sve od sebe da rešimo problem, ali nismo uspeli. Jako sam se iznervirao jer sam sve papreno platio. Od nerviranja nisam uspeo da pevam koliko sam planirao, već sam pola sata skratio jer mi je puk'o glas. Ovom prilikom se izvinjavam publici još jednom - rekao je Topalovic.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Topalko se oglasio posle prekinutog koncerta u Sava centru: “Nisam uspeo…”

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2018, 02:38

Milan Topalović Topalko je prekinuo koncert u Sava centru ranije nego što je trebalo i na iznenađenje svih prisutnih napustio salu, a sada se oglasio ovim povodom i uputio izvinjenje publici. – Nisam uspeo da pevam koliko sam planirao, već sam pola sata skratio jer mi je pukao glas zbog tona na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.