SKANDAL: Snimak fudbalera u akciji s dve devojke

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Snimak fudbalera "u akciji" s dve devojke

Navijači šeruju snimak poznatog fudbalera Premijer lige u krevetu s dve devojke

Britanski mediji objavili su danas vest da se poznati fudbaler našao u centru seks skandala - Internetom kruži snimak igrača u krevetu s dve devojke.

Da muka bude veća - fudbaler koji nije imenovan iz pravnih razloga, ima ženu.

Navijači masovno šeruju jednominutni snimak iz spavaće sobe i iako neimenovani izvori iz kluba kažu da nije on na snimku, ima i onih koji veruju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u istinitost snimka. "Dovoljno je da dva navijača vide snimak i zapevaju s tribina i sve će otići dođavola", rekao je neimenovani izvor iz kluba za "Daily Star".

Magazin je kontaktirao portparola kluba, koji nije želeo da komentariše snimak, fudbalera, zvezdu snimka, koji je bio nedostupan, kao i njegovog agenta koji je ostao bez odgovora.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Skandal: Oženjeni fudbaler "u akciji" s dve devojke

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2018

Navijači šeruju snimak poznatog fudbalera Premijer lige u krevetu s dve devojke Britanski mediji objavili su danas vest da se poznati fudbaler našao u centru seks skandala - Internetom kruži snimak igrača u krevetu s dve devojke.   Da muka bude veća - fudbaler koji nije imenovan iz pravnih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.