SINOĆ SU POSTALE UČESNICE ZADRUGE 3, a evo šta su Maja Marinković i Lea Šekarić izjavile pred sam ulazak u rijaliti! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 27.Okt.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINOĆ SU POSTALE UČESNICE ZADRUGE 3, a evo šta su Maja Marinković i Lea Šekarić izjavile pred sam ulazak u rijaliti! (VIDEO)

Ekipa emisije “Premijera – vikend specijal” bila je na licu mesta i ispratila ulazak novih zadrugarki, a one su samo nekoliko minuta pre nego što su se pojavile pred kamerama otkrile šta nameravaju da urade u Beloj kući.
– Spominjali su me zadrugari kao da sam učesnik, a evo sada ću im pružiti priliku lično da se obračunaju sa mnom, na pozitivan ili na negativan način. Te cele priče mi je bukvalno preko glave iz prostog razloga što ja Miljanu poštujem, rijaliti sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prijatelj sam sa njom, sa Zolom nikad ništa nisam imala, jeste mi se nabacivao, to ne mogu da osporim, ali definitivno on nije tip muškarca sa kojim bih ja ikada u životu bila – rekla je Maja.
– Nekako sam avanturista i uvek me je privalačilo da vidim kako bih se snašla u toj situaciji, to je presudilo – navela je Lea.




The post SINOĆ SU POSTALE UČESNICE ZADRUGE 3, a evo šta su Maja Marinković i Lea Šekarić izjavile pred sam ulazak u rijaliti! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.