Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 17:10

"SINE, UZ TEBE BIĆU TU I U DOBRU I U ZLU" Oglasio se Osman Karić nakon što je Stefanu određeno zatvorsko zadržavanje, javno se OBRATIO SINU

Starleta Nataša Šavija operisana je u KC Vojvodina, dok je Stefanu Kariću, kojeg je optužila da ju je pretukao, određeno zatvorsko zadržavanje od 48 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POLUPAN SAM, IZGUBIO SAM SE" Nataša Šavija optužila Stefana Karića za BRUTALNO PREBIJANJE, zadržan u policiji, a evo u kakvom je stanju bio pre DVA MESECA

Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 08:01

Starleta Nataša Šavija operisana je juče u KC Vojvodina, a Stefan Karić se, takođe tokom jučerašnjeg dana, predao i određeno mu je zatvorsko zadržavanje od 48 sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.