SCENE KOJE SU ŠOKIRALE SRBIJU! OTKRIVENO ko je SRPKINJA koja je GOLA izašla IZ KOLA i kupila LUBENICU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:09

SCENE KOJE SU ŠOKIRALE SRBIJU! OTKRIVENO ko je SRPKINJA koja je GOLA izašla IZ KOLA i kupila LUBENICU! (FOTO)

Bez srama i blama!

Društvene mreže nedavno je zapalio video, koji je masovno šerovan, a na kom je gola devojka izašla iz kola na Pančevačkom mostu i kupila lubenicu!

Mnogi su se pitali ko je ova misterizna Srpkinja, sada je otkriveno!

SRPSKA VODITELJKA NA METI NAPADA Nepristojne ponude na poslu: Otkrila istinu O MRAČNOJ STRANI javnog posl

Ispostavilo se da je dotična odranije poznata Pančevu i da je izašla gola iz automobila jer njoj skidanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije sramota već profesija.

Njen pseudonim je Lili Milf i, sudeći po pričama meštana, često se može videti kako sličnim nagim poduhvatima podiže svoju popularnost na internetu, od koje i živi. Ova golišava cica je svoje videe objavljuje i na sajtovima za odrasle.

Lili, naime, ima karijeru na sajtovima za odrasle, gde radi daleko frapantnije stvari od kupovine lubenica. Ispostavilo se da snimak nije izolovan slučaj već da ona često koristi obnaženost u javnosti kako bi izazvala reakcije. Ovog puta joj je to definitivno i uspelo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.