SCENA KAO IZ FILMA - MLADENCI OTERANI SA SOPSTVENOG VENČANJA: Prava noćna mora i to na najradosniji dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 20:03

SCENA KAO IZ FILMA - MLADENCI OTERANI SA SOPSTVENOG VENČANJA: Prava noćna mora i to na najradosniji dan

Malo su se zaneli.

Kortni Vilson, mladoženja iz Fort Loderdejla, SAD, postao je "padobranac" na sopstvenom venčanju.

Ceo nesporazum je nastao kada je Kortni otišao da obiđe superluksuznu vilu u svom gradu, vrednu 5 miliona dolara, sa namerom da je kupi. Kada je video spoljašnjost i unutrašnjost vile, toliko se oduševio da je želeo baš tu da se venča.

On je sa svojom budućom suprugom čak poslao i pozivnice za venčanje, ali onda se pojavio vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vile, inače bogati naslednik lanca palačinkarnica. Vlasnik je živeo na imanju, u manjoj kući.

Vilson je sa zvanicama došao u vilu, a kada ga je vlasnik video, očekivano, pozvao je policiju i rekao da mu je neko upao na imanje.

Izgleda da Vilson nije znao da je vlasnik još u blizini, i da može uđe u kuću, s obzirom na to da planira da je kupi. Nije baš mudro, ali sto. Policija je došla i rekla zvanicama i mladencima da napuste posed. Nije podneta prijava protiv njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.