SCANDAL! na licu mesta: Saša Matić snimio spot za Dinkićevu pesmu i najavio album!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Saša Matić snimio spot za Dinkićevu pesmu i najavio album!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Saša Matić  snimio je novi spot na Salađu 137 u blizini Novog Sada! Pesmom Zabranjena ljubav, Matić najavljuje novi album koji će se pojaviti u prodaji 10. oktobra! Za potrebe snimanja na set je donet i veliki beli koncertni klavir.
On je transportovan specijalnim vozilom na lokaciju! Reditelj spota Dejan Milićević je angažovao i kamion koji je imao specijalno preraženu prikolicu na koju je montiran klavir pa je Saša snimao dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kamion vozio po prelepim ravnicama Vojvodine. Tekst pesme Zabranjena ljubav potpisuje Mlađan Dinkić, a visokubudžetni spot će se uskoro i pojaviti.






#svet
The post SCANDAL! na licu mesta: Saša Matić snimio spot za Dinkićevu pesmu i najavio album! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! na licu mesta: Saša Matić snimio spot za Dinkićevu pesmu i najavio album!

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2015

On je transportovan specijalnim vozilom na lokaciju! Reditelj spota Dejan Milićević je angažovao i kamion koji je imao specijalno preraženu prikolicu na koju je montiran klavir pa je Saša snimao dok je kamion vozio po prelepim ravnicama Vojvodine. Tekst pesme Zabranjena ljubav potpisuje Mlađan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.