SCANDAL! na licu mesta: Ovo je novi šou Grand produkcije – Neki novi klinci!

Izvor: 011vodič.com, 29.Okt.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Ovo je novi šou Grand produkcije – Neki novi klinci!

Danas je počelo snimanje novog talent šou programa koji radi Grand produkcija – Neki novi klinci!
Kako SCANDAL! saznaje, u pitanju je muzičko takmičenje za decu i u svakoj emisiji će se takmičiti njih osmoro. Njih će ocenjivati stalni žiri u sastavu Rada Manojlović, Milica Todorović i Bane Mojićević, dok će se četvrti član žirija stalno menjati – danas je to bila Tanja Savić!

U svakoj emisiji biće i jedan muzički gost, a danas je svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pesmu pevala Marija Šerifović. Po ideji Saše Popovića, deca se takmiče u parovima i pevaju jednu pop i jednu folk pesmu, a žiri bira da li im se sviđa jedna, nijedna ili obe numere.
Voditeljski par čine Ana Sević i Milan Mitrović, koji najbolje znaju kako će biti takmičarima budući da su i sami nekad bili takmičari, kao i članovi žirija.

Kako SCANDAL! saznaje, emisija bi trebalo da počne sa emitovanjem već sledeće nedelje, a šta je žiri radio kada kamere nisu bile uključene potražite samo u štampanom izdanju najtiražnijeg tabloida SCANDAL!



#svet
The post SCANDAL! na licu mesta: Ovo je novi šou Grand produkcije – Neki novi klinci! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.