Izvor: Press, 10.Jan.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO PEROVIĆ ZALJUBLJEN U LUNU: Do sada je vešto skrivao svoje emocije, ali je ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! (VIDEO)

Kada je Ana ovo otkrila, on se zacrveneo.
Danas su zadrugari, u okviru zadataka koji im je zadao Veliki šef, otkrivali tajne i tračeve o svojim rijaliti cimerima, koji nijednog ukućanina nisu ostavili ravnodušnim.



Naime, Ana Korać je ispričala da joj je Savo Perović priznao da je zaljubljen u Lunu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Đogani,zadrugarku sa kojom provodi najviše vremena i neretko je teši kada upadne u depresiju zbog njenog bivšeg dečka, Slobe Radanovića. 




Autor: TvPink Printscreen


Meni je Savo Perović rekao da misli da je zaljubljen u Lunu - otkrila je Ana.  



Kada je ovo Ana rekla, Sava je samo sagnuo glavu, postideo se i rukom pokrio oči, dok je Luna sedela na ugaonoj garnituri i bila vidno šokirana zbog ovog saznanja.




Autor: TvPink Printscreen


Pročitajte još: OPŠTA GALAMA U ZADRUZI! Rebeka dovela Tomu do LUDILA, on joj se UNEO U LICE, OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO! (VIDEO)



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.