Izvor: Press, 30.Avg.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARA NAPRAVILA HAOS NA SNIMANJU VOJKETOVOG SPOTA: Kada je videla polugole devojke oko njega DEMONSTRATIVNO NAPUSTILA SET! (EKSPLICITNI VIDEO)

Pevačica nije mogla da gleda svog dečka u njihovom društvu.
Pevač Vladan Vojnović, poznatiji kao Vojke Đans, snimio je posle izlaska iz "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, pesmu i spot sa svojim prijateljem Andrejem Saljnikovim(Palke Đans), takođe bivšim zadrugarom.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Autor: Promo


Spot za pesmu "Non-stop", koji je veoma eksplicitan, objavljen je pre nešto više od 20 dana i ima više od milion pregleda.




Autor: Promo



Autor: Promo


Ipak, malo je onih koji znaju da je prilikom snimanja spota nastao potpuni haos kada se tamo pojavila Sara Reljić, Vojketova devojka u koju se zaljubio i s kojom je započeo vezu upravo u "Zadruzi".




Autor: Promo


Naime, ona je tamo došla posle nastupa kako bi podržala svog dečka, pozdravila se s njim i fotografisala prilično raspoložena, ali se sve preokrenulo kada je ugledala atraktivne polugole devojke oko njega, koje su bile angažovane da glume u njegovom spotu.




Autor: Promo


- Sara je došla raspoložena, pozdravila se sa svima, fotografisala se sa fanovima, a onda je videla devojke koje su okružile Vojketa tokom snimanja. Neko vreme je nervozno komentarisala sa prisutnima kako se uviaju oko njega, kako nije znala da će tako biti, a onda je besno napustila set i otišla odatle ne javivši se Vojketu. Ne znam šta je dalje bilo i kako su ovo izgladili, ali ona je stvarno preterala, jer je kao javna ličnost trebalo da shvati da je to samo posao njenog dečka i da će takvih stvari stalno biti - kaže naš sagovornik koji je prisustvovao celoj sceni.




Autor: Promo




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.