Izvor: Press, 04.Feb.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA JE OVAKO POSAVETOVALA LAVA PAJKIĆA!

Jedna od najuspešnijih voditeljki i novinarki u Srbiji, Sanja Marinković biće gošća u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića, a ona je svom mladom kolegi odmah na početku otkrila da je bolje da uči na njenim greškama:
Možeš mnogo da naučiš od mene, to je tačno, ali je bolje da učiš na mojim greškama – sugerilsala je Lavu Sanja kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je voditelj primetio da bi njemu koristilo njeno poslovno iskustvo.

Ipak, Lava je najviše interesovalo da mu Sanja otkrije tajnu svog uspeha u vođenju jedne od najuspešnijih emisija „Magazin In“:
-Nekako mi je lakše da ti pričam o onim ženskim tajnama, nego o poslovnim. Znaš kako, tajna ne postoji, postoji samo vredan rad, posvećenost i trud. A ono što je najvažnije, ja mnogo volim svoj posao. Ja se najbolje osećam pred kamerama i nekako se tu osećam kao svoj na svome. I znaš kad kažu:“Treba uvek biti svoj“, ja se ne trudim da budem svoja, već da se stalno menjam kako bih bila sve bolja. Mislim da je i to jedna od tajni, ajde da kažemo „začina“. Ali mislim da pre svega, ono zbog čega je „Magazin In“ toliko gledan jesu teme kojima se bavimo i pristup koji ja imam prema gostima i koji oni imaju prema meni, kao i to neko poverenje. Oni često meni kažu nešto što nisu planirali – istakla je Sanja koja je pričala i o svom velikom projektu „Bulevar ženskih tajni“.

Šta je Sanja kazala o ovom velikom poduhvatu koji radi sa svojom prijateljicom Vesnom Dedić, ali i šta je zamolila Lava da je ne pita u emisiji gledaoci će imati prilike da pogledaju u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.